Itsepalvelulaitteet

Itsepalvelulaitteet autonpesuyrityksille

Huippuluokan laitteistolla ja välineillä asiakkaasi voi halutessaan pestä ja huoltaa itse autonsa. Laadukkailla ja standardien mukaisilla välineillä itsepalvelu hoituu ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti.
Euro Car Washilta löydät yksittäisiä laitteita, joilla vahvistaa yrityksesi tarjontaa, mutta usein asiakkaita palvelee kattavimmin itsepalvelukokonaisuudet. Sellainen muodostuu pesupaikan lisäksi vaikkapa katetuista keskuspölyimuri- ja renkaidentäyttöpaikoista. Näin asiakkaasi saa yhdellä käynnillä täytettyä tarpeensa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää sinulle sopivimmasta itsepalvelukokonaisuudesta!

Kaikki oleellinen tee-se-itse-autonpesusta

  • Itsepalvelupesulaitteet ovat yleistymässä Suomessa: yli puolet ajoneuvojen kuljettajista haluaisi pestä autonsa käsin.
  • Ympäristötietoisuus ja tiukennetut määräykset ovat kuitenkin vähentäneet mahdollisuutta pestä autoa kotona.
  • Itsepalvelulaitteet tarjoavat kulkuneuvojaan peseville kunnon välineet ja määräyksien mukaisen jäteveden käsittelyn.
  • Itsepalvelupesulaitteet voidaan sijoittaa joko ulko- tai sisätiloihin. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja tarvitsevat vain vähän huoltoa.
  • Itsepalvelupesu soveltuu hyvin alueille, joissa autonpesu on kotipihoilla kielletty. Itsepalvelupesulaitteet myös täydentävät mukavasti pesulan palvelutarjontaa.


Itsepalvelulaitteet tuovat lisää asiakkaita ja tuottoa liiketoimintaan

Itsepalvelupesulaitteita löytyy aina yhden paikan siirrettävästä pesulaitteesta kahden paikan pesuyksikköön. Suuremmat yksiköt ovat 3-5-paikkaisia, ja niihin voidaan liittää myös päällirakenteet. Moderni päällirakenne on kuumasinkitty teräsrunko, jonka mitoituksessa on huomioitu pohjoisen lumikuormat.

Euro Car Washin itsepalvelulaitteet, renkaiden täyttölaitteet, imurit, mattopesurit sekä auton sisäpesulaitteet täydentävät palvelutarjontaasi. Kysy lisää! >>