Lisävarusteet

ulkokooditolppa

Ulkokooditolpat

Christ ulkokooditolpat ovat varusteltu tämän päivän asiakastarpeisiin. Niissä voidaan käyttää perinteistä sarja-/arvokorttia, johon voidaan ladata pesumäärää tai arvoa. Viivakoodilukija helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan asiointia pesuun mentäessä. Valikoimaan ovat tulleet Uudet kosketusnäytöllä varustetut ulkotolpat. Myös itsepalvelu maksutolpat ovat saatavilla.
Pesuhalliin tai tekniseen tilaan pesukoneen käyttölaite helpottaa viikkohuoltoa
Kassalaitteella saadaan tulostettua viivakoodilla varustettuja koodilaput. Uudella kosketusnäytöllä saadaan tehtyä sarjakortit ja arvokortit. Myös myyntihistoria ja pesujaukama saadaan tulostettua.

christ_alustapesuri

Alustapesuri

Alustapesurissa on liikkuva kelkka, jossa on kaksi pyörivää suutinta. Sen tehokkuus saadaan aikaiseksi pyörivällä liikkeellä ja 85 bar vesipaineella. Alustapesuri pysähtyy automaattisesti oikeaan kohtaa auton perässä. Alustapesuri voidaan upottaa lattiatasoon.

  • Rengas- ja vannepesuri
  • Koneiden ja harjojen omavalintainen väritys

 

rengasjavannepesuri

Rengas- ja vannepesuri

Korkeapaineella varustetulla rengas- ja vannepesurilla viimeistellään vanteille laadukas lopputulos. Eri suuntiin pyörivällä harjalla saadaan vaikeammatkin vanneprofiilit puhtaaksi. Pesuaineen vaikutus ennen rengas-vanneharjaa helpottaa lian irtoamista.