Pesukadut

ecwpesukatu

Laadukas rakentaminen, kestävät rakennusmateriaalit ja nykyaikainen tekniikka ovat Euro Car Washille kunnia-asia. Rakennamme pesukadut paikan päällä käyttäen markkinoiden parhaita komponentteja. Euro Car Wash on pesukatujen myynnissä Suomen markkinajohtaja.

Koska pesukadun tehokkuus määritellään ketjunopeuden perusteella, ECW-pesukadussa käytetään pesunopeutta, jossa autoa kuljettavan ketjun nopeus on 6 sekuntia per metri. Euro Car Wash käyttää ketjumateriaalina takorautaketjua, joka on markkinoiden vahvin ja huoltovapain ketju. Ketjulla voidaan pestä noin 300 000 pesua.

Korkeassa ketjunopeudessa on monta vahvuutta: mitä nopeammin ketju kulkee, sitä vähemmän se kuluttaa energiaa sekä vettä ja mikä tärkeintä, käytettävien pesukemikaalien määrä laskee samassa suhteessa. Lisäksi korkea ketjunopeus mahdollistaa luonnollisesti suuremman asiakasmäärän käsittelyn, kuin hitaammat kilpailijansa.

 

Vaihtoehto A: miehittämätön pesukatu
Automaattinen pesukatu ilman esipesua ja kiillotusvahausta. Pesukadun minimipituus 25 m. Tyypillinen kohderyhmä: autoliikkeiden huoltopesut.

Vaihtoehto B: miehitetty pesukatu
Automaattinen pesukatu ilman kiillotusvahausta, mutta manuaalisella esipesulla. Pesukadun minimipituus 25 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesuyrittäjät, joiden pesukadun pituus on rajoittunut.

Vaihtoehto C: miehittämätön pesukatu
Automaattinen pesukatu ilman esipesua ja kiillotusvahausta. Pesukadun minimipituus 35 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesuyrittäjät ja autoliikkeiden huoltopesut.

Vaihtoehto D: miehitetty pesukatu
Automaattinen pesukatu vahausjärjestelmällä ja manuaalisella esipesulla. Pesukadun minimipituus 35 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesukatuyrittäjät, jotka tarjoavat asiakkailleen myös Premium -pesulaatua.

Vaihtoehto E: ympäristösertifioitu miehittämätön pesukatu
Automaattinen pesukatu automaattisella esipesulla ja Shinex -vahausjärjestelmällä. Pesukadun minimipituus 45 m. Tyypillinen kohderyhmä: miehittämätön pesukatu 24/7 operointiin. Menetelmällä saavutetaan kustannustehokkaimmin maksimaalinen pesukapasiteetti. Järjestelmä edellyttää kierrätysvesilaitteiston käyttämistä.