AUTONPESUKONEET

Rollover-koneet.

Saksalainen Christ on maailman toiseksi suurin pesukonevalmistaja, perheyritys, jonka laadukkaisiin tuotteisiin voi aina luottaa. Christin koneilla on matalimmat huoltokustannukset ja pienimmät käyttökustannukset – sekä maailman nopeimmat roll over -koneet!

Kun asiakkaalle annetaan mahdollisuus ostaa eri laatutasolla olevia erihintaisia pesuja, on tällaisella hintojen asettelulla selkeä keskihintaa nostava vaikutus. On tärkeää muistaa, että pesujen välillä on oltava todellinen sisältöero, siten että asiakas kokee aidosti saavansa maksamalleen lisähinnalle vastinetta. Harva asiakas tulee kertomaan kassalle pettymystään, vaan äänestää jaloillaan ja siirtyy kilpailevan pesuaseman asiakkaaksi. Korkean keskihinnan lisäksi on tärkeää pitää huolta myös kulurakenteesta, jotta parantunut keskihinta ei näkyisi vastaavasti liikaa lisääntyneinä kuluina.

Aquatus Prime

Uutuus nyt saatavilla – kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

Primus

Tulosta tekevät pesuyritykset ovat riippuvaisia laadukkaasta, korkean suorituskyvyn tekniikasta, johon Primus on vastaus. Villeimmätkin vaatimukset täyttävä Primus on aivan omaa luokkaansa korkealaatuisen teknisen perusvarustuksensa ansiosta.

Genius Vitesse

Genius Vitessen tasokas perusvarustus on oivallinen valinta ammattilaiselle, joka arvostaa hyvää pesutulosta, luotettavaa autonpesukonetta ja tyytyväisiä asiakkaita – unohtamatta korkeaa suorituskykyä ja suurta pesukapasiteettia. Genius Vitesse on luokassaan markkinoiden nopein autonpesukone.

Varius

Varius takaa laadukkaan autonpesun. Korkealaatuinen tekninen perusvarustus vie pitkälle ja pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Centus

Erityisesti hyötyajoneuvojen ja pakettiautojen pesuun suunniteltu Centus on ihanteellinen valinta esimerkiksi autoliikkeille, autokorjaamoille ja huoltoasemille. Monilla paikkakunnilla pakettiautojen omistajien tarpeita ei ole otettu huomioon – koska Centusilla voi pestä korkeitakin autoja, se on oivallinen tapa erottua markkinoilla.

Varius Takt

Jos sinulla on tilaa rakentaa käytännössä kaksi pesukonetta peräkkäin, valintasi on Varius Takt. Varius Takt mahdollistaa lähes pesunopeuden tuplaamisen. Sen tärkein ominaisuus on, että jälkimmäisessä osassa auton kiillotus voidaan toteuttaa kiillotusta varten suunnitelluilla kiillotusharjoilla, mikä takaa markkinoiden parhaimman kiillotustuloksen. Varius Taktin toinen osasto on täysin kuiva, joten autonpesukoneen kiillotusharjat pysyvät aina kuivina. Jos autonpesusta joskus voidaan käyttää termiä täydellinen lopputulos, sen tarjoaa nimenomaan Varius Takt.

PESUKADUT

Laadukas rakentaminen, kestävät rakennusmateriaalit ja nykyaikainen tekniikka ovat Euro Car Washille kunnia-asia. Rakennamme pesukadut paikan päällä käyttäen markkinoiden parhaita komponentteja. Euro Car Wash on pesukatujen myynnissä Suomen markkinajohtaja.

Koska pesukadun tehokkuus määritellään ketjunopeuden perusteella, ECW-pesukadussa käytetään pesunopeutta, jossa autoa kuljettavan ketjun nopeus on 6 sekuntia per metri. Euro Car Wash käyttää ketjumateriaalina takorautaketjua, joka on markkinoiden vahvin ja huoltovapain ketju. Ketjulla voidaan pestä noin 300 000 pesua.

Korkeassa ketjunopeudessa on monta vahvuutta: mitä nopeammin ketju kulkee, sitä vähemmän se kuluttaa energiaa sekä vettä – ja mikä tärkeintä, käytettävien pesukemikaalien määrä laskee samassa suhteessa. Lisäksi korkea ketjunopeus mahdollistaa luonnollisesti suuremman asiakasmäärän käsittelyn, kuin hitaammat kilpailijansa.

Vaihtoehto A: Miehittämätön pesukatu

Automaattinen pesukatu ilman esipesua ja kiillotusvahausta. Pesukadun minimipituus 25 m. Tyypillinen kohderyhmä: autoliikkeiden huoltopesut.

Vaihtoehto B: Miehitetty pesukatu

Automaattinen pesukatu ilman kiillotusvahausta, mutta manuaalisella esipesulla. Pesukadun minimipituus 25 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesuyrittäjät, joiden pesukadun pituus on rajoittunut.

Vaihtoehto C: Miehittämätön pesukatu

Automaattinen pesukatu ilman esipesua ja kiillotusvahausta. Pesukadun minimipituus 35 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesuyrittäjät ja autoliikkeiden huoltopesut.

Vaihtoehto D: Miehitetty pesukatu

Automaattinen pesukatu vahausjärjestelmällä ja manuaalisella esipesulla. Pesukadun minimipituus 35 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesukatuyrittäjät, jotka tarjoavat asiakkailleen myös Premium -pesulaatua.

Vaihtoehto E: Ympäristösertifioitu miehittämätön pesukatu

Automaattinen pesukatu automaattisella esipesulla ja Shinex -vahausjärjestelmällä. Pesukadun minimipituus 45 m. Tyypillinen kohderyhmä: miehittämätön pesukatu 24/7 operointiin. Menetelmällä saavutetaan kustannustehokkaimmin maksimaalinen pesukapasiteetti. Järjestelmä edellyttää kierrätysvesilaitteiston käyttämistä.

RASKAAN KALUSTON PESUKONEET

Taurus

Täysautomaattinen raskaankaluston pesukone on suunniteltu vaativaan käyttöön. Sivuharjat on tuettu laakeroinnilla sekä ylä että alaosasta. Pesukoneen runko on tehty kestämään. Vahvasti hitsattu ja galvanoitu teräs runko takaa pitkän käyttöiän. Elektronisesti ohjatut katto sekä sivuharjat optimoivat harjapaineen joka viimeistelee pesujäljen. Tällä pesukoneella voidaan pestä kaikenmalliset raskaankaluston ajoneuvot.

Tauruksen varusteita – pesukoneeseen kuuluu mm:

 • Kulkukiskot.
 • 1 kattoharja.
 • Taajuusmuuntajalla ohjatut kulkumoottorit.
 • Kemikaalien levitys.
 • Matalapainevesihuuhtelu.
 • Pesuohjelmat.
 • Ohjausnäyttö.

Varusteita mm:

 • Oskiloiva JETSTREAM-korkeapainejärjestelmä.
 • Ohjainkiskot.
 • Pesuharjasuojat.
 • Erikoiskemikaalilinjastot.