Tuotteet

Oikea autonpesukone oikeaan paikkaan Euro Car Washilta

Meillä on Sinulle vinkki: keskity pesukoneen hankinnassa siihen, mitä palvelua aiot asiakkaallesi tarjota. Jos tähtäät laadun maksimoimiseen, sinun on mahdollista pitää pesun keskihinta korkeana. Autonpesukoneen hinta vaihtelee sen ominaisuuksien mukaan.

Ylivoimaisesti paras laatu saavutetaan Christ Roll Over -autonpesukoneella, jossa autonpesuun käytettävää aikaa ei ole rajoitettu. Silloin auto voidaan esimerkiksi harjata tai kuivata useaan kertaan.

Todellista luksusta tarjoavat Takt-koneet, joissa autonpesu ja auton kiillotus tapahtuvat eri osastoissa. Kun kiillotuksessa voidaan käyttää erilaista harjamateriaalia kuin varsinaisessa pesussa, verratoman kiiltävä lopputulos on taattu. Takt lisää myös oleellisesti pesukapasiteettia.

Harjapesukone Christ Vitesse puolestaan mahdollistaa autonpesun nopeuttamisen 20 prosentilla.

Juuri oikeanlaisilla teknisillä valinnoilla pystytään vaikuttamaan sekä keskihinnan muodostumiseen, että autonpesun nopeuteen. 

Mikäli pesupaikkasi sijainti on ihanteellinen ja mahdollistaa isojen asiakasmassojen tavoittamisen, on autonpesulaitteesi ehdottomasti Euro Car Wash -pesukatu (”ECW-pesukatu”).

ECW-pesukatu on varsinainen pesurohmu: tämän markkinoiden nopeimman pesukadun ketjunopeus on 6 sekuntia per metri. Normaalisti pesukatujen heikkoutena voidaan pitää harjayksikön kykyä pestä auton peräosa, mutta meillä on ongelmaan ratkaisu: ECW:n Cross Over -harjayksikön kyynärnivel osaa seurata auton perää siitäkin huolimatta, että ketjunopeus on korkea. Tällaisella pesukadulla voi helposti toteuttaa yli 50 000 pesua vuodessa. Ketjunopeus on kriittinen, sillä tulosta tehdään sesonkipäivinä.

Pesujen keskihinta x pesunopeus = pesuliiketoiminnan tulos

Kolme tärkeintä vinkkiä autonpesuyrityksen perustamiseksi ovat 1. sijainti, 2. sijainti ja 3. sijainti. Euro Car Washin asiantuntijoiden avulla saat juuri sellaisen koneen, joka istuu tarpeisiisi – pesukoneen, jossa ei ole mitään liikaa tai liian vähän.