Uudet kotisivut julki kesäkuussa

Tervetuloa Euro Car Washin uudistetuille kotisivuille! Ajattelimme, että koska palvelumme ja tuotteemme edustavat viimeisintä teknologiaa, myös kotisivujemme on viimein aika hypätä tuotteidemme ja palveluidemme kanssa samalle vuosikymmenelle.

Löydät uudistetulta sivustoltamme kattavasti tietoa niistä tuotteista ja palveluista, joita me tarjoamme. Lisäksi sivustolta löytyy tärkeimmät tiedotteemme sekä muut ajankohtaisasiat. Tiesitkö muuten, että Euro Car Wash löytyy nykyisin myös Facebookista? Jos tykkäät, niin tykkää!

Yksi sivustomme mielenkiintoisimmista uudistuksista on kemikaalikauppa, jonne löydät nyt sivuston ylänavigaation kautta tai suoraan tästä linkistä. Jos mielit jatkossa tilata pesulasi laadukkaat Pineline – pesukemikaalit mihin tahansa aikaan vuorokaudesta, eikä sinulla ole vielä tunnuksia verkkokauppaamme, voit tilata ne täyttämällä tämän lomakkeen.

Halutessasi voit myös tilata uutiskirjeen, jonka avulla pysyt kartalla ajankohtaisista asioista. Tarjoilemme myös pieniä vinkkejä, joista voi olla hyötyä niin pesulatoimintaa harkitessa, kuin myös kannattavaa pesutoimintaa pyörittäessä ja kehittäessä. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi täyttämällä sivuston alareunassa olevan pienen lomakkeen.

Uudistetulta sivustolta löydät nyt entistä kattavammin tietoa – ja mikäli koet, että jotain jäi vielä uupumaan, älä epäröi täyttää yhteydenottolomaketta ja kertoa siitä meille!