Ylläpitopalvelu

Koko maan kattava ylläpitopalvelu takaa, että saat laitteisiisi liittyvissä kysymyksissä vastauksia ympäri vuoden. Dokumentoimme kaiken laite- ja korjaushistorian, josta haluamasi tieto on käden käänteessä saatavilla. Kattava raportointi ja huoltohistoria parantavat laitteistosi jälleenmyyntiarvoa ja asiakkaittesi tyytyväisyyttä.

Tarjoamme ennakoivasti määräaikaishuollot, jotka ajoitetaan sesonkiajan ulkopuolelle. Varaosapaketit toimitetaan tiettyjen pesumäärien välein.

ECW-huolto-ohjelmamme pyrkii ennaltaehkäisyllä ja nopealla reagoinnilla siihen, etteivät mahdolliset ongelmatilanteet pääse häiritsemään liiketoimintaasi. Tuotteidesi huolto on hyvissä käsissä!

 PremiumEconomyEi sopimusta
Huoltotilaus ja tekniset tukipyynnöt ECW:n kotisivujen kauttaSisältyy palveluunSisältyy palveluunSisältyy palveluun
Vasteaika huollon aloittamiselle pesumyynnin ollessa keskeytynyt max. 3 tuntiaseuraavan arkipäivän kuluessaseuraavien 7 arkipäivän kuluessa
Sähköinen huoltokirjaSisältyy palveluunSisältyy palveluunEi sisälly
Puhelinpäivystys24/724/7Ei sisälly
Tekninen puhelintuki (ark. 8-18) tilattuna ECW:n kotisivujen kauttaSisältyy palveluunSisältyy palveluunKysy alueesi myyjältä, minimiveloitus 1h
KausihuollotSisältyy palveluunKysy alueesi myyjältäKysy alueesi myyjältä
Kausihuollon varaosapakettiSisältyy palveluunAlennus, kysy alueesi myyjältäVaraosahinnaston mukaisesti
Vikakorjaukset työaikojen puitteissa ark. 8-16Sisältyy palveluunKysy alueesi myyjältäKysy alueesi myyjältä
Vahinkotapaukset
Pesuasiakkaan aiheuttamat vahingot
- molemmilla palvelutasoilla sekä korjauksen että varaosien osalta
- korjaukset suoritetan ark. 8-16
Kysy alueesi myyjältäKysy alueesi myyjältäKysy alueesi myyjältä
Vikakorjausten varaosat (Huom! Ei sisällä korjauksia ja varaosia liittyen tietotekniikkaan ja logiikkaan)Sisältyy palveluunAlennus, kysy alueesi myyjältäVaraosahinnaston mukaisesti

Kaikkialla Suomessa

Maan kattava ylläpitopalvelu pitää pesukoneen toiminnassa vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme normaalin tuntiveloituksen lisäksi myös ylläpitopalveluita, joissa huoltokustannukset on sidottu pesumääriin. Tämä lisää pesutoiminnan kustannusten ennakoitavuutta ja jakaa syntyviä kustannuksia tasaisemmalle rasitukselle.

Palveluksessamme olevat huoltomiehet ovat alansa rautaisia ammattilaisia, jotka tuntevat laitteiston eivätkä missään tilanteessa jätä sinua pulaan. Kun valitset pesutoimintasi kumppaniksi Euro Car Washin, voit aina luottaa siihen, että palvelu pelaa.

>> Tee huoltotilaus tästä.