Esittelyssä 5-tuumainen kosketusnäytöllinen all-in-one-maksupääte,
rakennettu kestämään ulkotiloissa 24/7

Euro Car Wash Oy, Pohjoismaiden johtava autopesuloiden maksuratkaisujen tarjoaja, on iloinen voidessaan esitellä arvostetun EasyWash-tuotemerkkinsä uusimman tulokkaan - huippuluokan 5-tuumaisen kosketusnäytöllisen maksupäätteen, jossa on monipuoliset liitännät.
Olemme erittäin ylpeitä sitoumuksestamme mullistaa maksukokemus autopesualalla ja sen ulkopuolella.

EasyWashin, innovatiivisen mobiilisovelluksemme, taika; se ulottuu saumattomasti verkkokauppaamme ja nyt myös maksupäätteeseemme. Asiakkaat voivat vaivattomasti tutustua laajaan valikoimaan tilauspaketteja ja kertamaksuvaihtoehtoja, kaikki yhdellä kätevällä alustalla. Tarjoamamme joustavuuden ansiosta jokainen asiakas voi löytää mieleisensä maksutavan - aivan kuten he ovat oppineet rakastamaan ja luottamaan tunnettuun mobiilisovellukseemme ja verkkokauppaan.

Maksupäätteemme on kehitetty samalla tasolla kuin menestyksekäs ja paljon kiitosta saanut EasyWash-sovelluksemme ja verkkokauppamme. Pääte on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ja kattavia operaattoritoimintoja silmällä pitäen, ja se integroituu saumattomasti autopesula-asemasi toimintaan. Se ei ole pelkkä maksupääte; se on tehokas työkalu, jonka avulla voit tarjota poikkeuksellisia asiakaskokemuksia ja hallita liiketoimintaasi vaivattomasti.

Tukee kaikkia tärkeimpiä maksutapoja, mukaan lukien kontaktiton, mobiilimaksut, pay-by-link ja QR-koodi sekä kuukausittain toistuvien maksujen kätevyys. tilaukset, napauta ja tilaa, maksupäätteemme on todellinen pelimuutos autopesuloiden liiketoiminnalle.

Ulkoisten laitteiden valvonta ja hallinta

Eikä siinä vielä kaikki - maksupäätelaitteemme menee perinteisiä maksutapahtumia pidemmälle. Sillä on ainutlaatuinen kyky valvoa ja hallita kaikkia ulkoisia laitteita tai oheislaitteita. Kuvittele, että voit vaivattomasti käyttää itsepalveluautopesulaa tai hallita sähköautojen latausasemaa suoraan maksupäätteeltämme. Mahdolliset sovellukset ovat valtavat, ja niiden avulla voit luoda aidosti yhdistetyn ja automatisoidun liiketoimintaympäristön.

Monipuolisuutensa lisäksi maksupäätteemme sisältää myös seuraavat ominaisuudet ennakkolupahyvitykset, jolloin voit pitää varauksia ja tarkistaa varat ennen tapahtumien viimeistelyä. Tämä ominaisuus tarjoaa mielenrauhaa yrityksille, jotka käsittelevät varauksia, vuokrauksia tai arvokkaita tavaroita ja palveluja.

Mukavuuden ja huippuosaamisen kehä

Yhdessä rakastetun mobiilisovelluksemme ja automaattisen rekisterikilven tunnistuksen kanssa maksupäätelaitteemme sulkee mukavuuden ja huippuosaamisen kehän sekä sinulle että arvostetuille asiakkaillesi. Näiden elementtien välinen synergia takaa, että yrityksesi pysyy alan eturintamassa ja tarjoaa edistyksellisimmät, käyttäjäystävällisimmät ja tehokkaimmat saatavilla olevat maksuratkaisut.

Olemme innoissamme voidessamme esitellä tämän mullistavan ratkaisun markkinoille, ja uskomme, että se parantaa asiakaskokemusta ja edistää kaikenkokoisten yritysten kasvua. Pysy kilpailijoiden edellä ja paranna maksukokemusta EasyWashin 5-tuumaisella kosketusnäytöllisellä maksupäätteellä.

Pysy kuulolla, jos kuulet lisää päivityksiä, äläkä missaa tilaisuutta osallistua EasyWashin vallankumoukseen. Ota yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoja siitä, miten maksupäätelaitteemme voi viedä yrityksesi uusiin ulottuvuuksiin!

fiFI