Johdanto:
EasyWashilla olemme ylpeitä siitä, että autamme yrityksiä menestymään tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka virtaviivaistavat toimintoja ja parantavat asiakaskokemusta. Tänään meillä on ilo kertoa arvostetun asiakkaamme, WashXL:n, menestystarina. Riihimäellä sijaitseva Tunnel Car WashXL on mullistanut autopesualan poikkeuksellisen nopeutensa, ympäristöystävällisten käytäntöjensä ja innovatiivisen tilausliiketoimintamallinsa ansiosta.

Verraton nopeus: Pineline Car Washing Chemicals Power the Conveyor Car Wash Tunnel: Pineline Car Washing Chemicals Power the Conveyor Car Wash Tunnel

WashXL Riihimäki erottuu edukseen tarjoamalla vaikuttavan nopean kuljettimen autopesutunnelin. Tämä merkittävä saavutus on mahdollista hyödyntämällä Pineline-autopesukemikaalien tehoa. Nämä edistykselliset kemikaalit eivät ainoastaan takaa tehokkuutta vaan myös perusteellisen ja tahrattoman puhdistuksen jokaiselle tunnelin läpi kulkevalle ajoneuvolle. Tämän voittavan yhdistelmän ansiosta WashXL Riihimäki pystyy hoitamaan noin 150 autoa tunnissa, mikä tarjoaa asiakkailleen nopean ja kätevän autopesukokemuksen.

Keskittyminen ympäristöön - Tavoitteena päästötön jätevesi biologisen vedenkierrätyksen avulla

Kestävään kehitykseen sitoutunut WashXL Riihimäki on toteuttanut huippuluokan mikrobiologisen kierrätyslaitoksen, joka puhdistaa veden huolellisesti. Pinelinen erittäin tehokkaat johtavat autonpesukemikaalit ovat biologisesti hajoavia ja joutsenmerkittyjä, ja kaikki tämä takaa mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen, ja tietenkin tämän energiatehokkaan rakennuksen katto on täynnä älykkäitä aurinkopaneeleita.

WashXL pesee autot itse tuotetulla sähköllä tuottamatta lainkaan jätevettä. Minimoimalla ympäristövaikutuksensa WashXL Riihimäki edistää arvokkaiden luonnonvarojen säästämistä ja tarjoaa asiakkaille syyllisyydentuntoa herättämättömän autonpesukokemuksen.

EasyWashin jäsenohjelma: Asiakaskokemuksen uudelleenmäärittely, ROI:n parantaminen ja vakaiden tulojen varmistaminen tilauspohjaisella liiketoimintamallilla.

WashXL Riihimäki on ottanut menestyksekkäästi käyttöön EasyWashin tilausliiketoimintamallin, joka on muuttanut asiakkaiden vuorovaikutusta heidän palveluidensa kanssa. EasyWashin maksuratkaisujen kautta asiakkaat voivat nauttia saumattomista maksutapahtumista useilla kätevillä vaihtoehdoilla. Näihin kuuluvat älykkäät maksupäätteet, käyttäjäystävällinen mobiilisovellus ja automaattinen rekisterikilven tunnistus (ANPR) tai rekisterikilven tunnistus (LPR) asiakkaiden nopeaa ja automaattista tunnistamista varten. Tämä innovatiivinen lähestymistapa takaa WashXL Riihimäen kanta-asiakkaille vaivattoman käyttökokemuksen ja edistää asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

WashXL Riihimäen menestystarina on osoitus innovaation, kestävän kehityksen ja asiakaskeskeisen lähestymistavan voimasta. Ottamalla käyttöön EasyWashin ratkaisut WashXL Riihimäki on saavuttanut ennennäkemättömän nopeuden, jätevesipäästöttömyyden ja saumattoman tilauspohjaisen maksujärjestelmän. Olemme ylpeitä voidessamme olla WashXL Riihimäen kumppani ja jatkaa heidän tukemistaan matkalla kohti autopesualan huippuosaamista. Alan kehittyessä EasyWash on edelleen sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka antavat yrityksille mahdollisuuden menestyä ja luoda poikkeuksellisia asiakaskokemuksia.

fiFI