Rollover autonpesukoneet

Saksalainen Christ on maailman toiseksi suurin pesukonevalmistaja, perheyritys, jonka korkealaatuisiin tuotteisiin voi aina luottaa. Christin koneilla on alhaisimmat huoltokustannukset ja pienimmät käyttökustannukset - sekä maailman nopein rullaus!

Kun asiakkaalle annetaan mahdollisuus ostaa pesuohjelmia eri hinnoilla ja eri laatutasoilla, tällaisella hinnoittelulla on selkeä keskihintaa nostava vaikutus. On tärkeää muistaa, että pesuohjelmien välillä on oltava todellinen sisällöllinen ero, jotta asiakas todella kokee saavansa vastinetta maksamalleen lisähinnalle. Harva asiakas tulee kassalle kertomaan pettymyksestään, vaan äänestää jaloillaan ja siirtyy kilpailevan autopesulan asiakkaaksi. Korkean keskihinnan lisäksi on tärkeää huolehtia myös kustannusrakenteesta, jotta parantunut keskihinta ei näkyisi vastaavina lisäkustannuksina.

Aquatus Prime

Uusi nyt saatavilla - kysy lisätietoja yhteyshenkilöltäsi!

Primus

Laadukkaasta ja suorituskykyisestä teknologiasta riippuvaisten pesuyritysten ei kannata katsoa pidemmälle kuin Primukseen. Primus, joka täyttää hurjimmatkin vaatimukset, on omaa luokkaansa korkealaatuisen teknisen perusvarustuksensa ansiosta.

Genius Vitesse

Genius Vitessen korkealaatuinen peruslaitteisto on erinomainen valinta ammattilaiselle, joka arvostaa hyvää pesutehoa, luotettavaa autonpesukonetta ja tyytyväisiä asiakkaita - unohtamatta suurta suorituskykyä ja suurta pesukapasiteettia. Genius Vitesse on luokkansa nopein autonpesukone markkinoilla.

Varius

Varius takaa laadukkaan autonpesun. Laadukkailla teknisillä peruslaitteilla päästään pitkälle ja asiakkaat pysyvät tyytyväisinä.

Centus

Centus on suunniteltu erityisesti hyötyajoneuvojen ja pakettiautojen pesuun, ja se on ihanteellinen valinta autoliikkeille, korjaamoille ja huoltoasemille. Monilla paikkakunnilla pakettiautojen omistajien tarpeita ei ole otettu huomioon - koska Centus pystyy pesemään myös korkeita autoja, se on erinomainen tapa erottua markkinoilla.

Varius Takt

Jos sinulla on tilaa rakentaa käytännössä kaksi pesukonetta peräkkäin, valintasi on Varius Takt. Varius Taktin avulla voit lähes kaksinkertaistaa pesunopeuden. Sen tärkein ominaisuus on se, että jälkimmäisessä osassa auton kiillotus voidaan suorittaa kiillotukseen suunnitelluilla kiillotusharjoilla, jotka takaavat markkinoiden parhaan kiillotustuloksen. Varius Testin toinen osasto on täysin kuiva, joten autonpesukoneen kiillotusharjat pysyvät aina kuivina. Jos haluat "täydellisen autonpesutuloksen", käytä Varius Taktia.

 

AUTOPESUTUNNELIT

Laadukas rakentaminen, kestävät rakennusmateriaalit ja nykyaikainen teknologia ovat Euro Car Washille kunnia-asia. Rakennamme pesukadut paikan päällä markkinoiden parhaista komponenteista. Euro Car Wash on Suomen markkinajohtaja pesukatujen myynnissä.

Koska pesukadun tehokkuus määräytyy ketjun nopeuden mukaan, ECW-pesukadulla käytetään pesunopeutta, jossa ketjua käyttävän ketjun nopeus on 6 sekuntia metrillä. Euro Car Wash käyttää ketjumateriaalina takorautaketjua, joka on markkinoiden vahvin ja huoltovapaa ketju. Ketjulla voidaan pestä noin 300 000 pesua.

Suurella ketjun nopeudella on monia vahvuuksia: mitä nopeammin ketju kulkee, sitä vähemmän energiaa ja vettä se kuluttaa - ja mikä tärkeintä, pesukemikaalien määrä vähenee samassa suhteessa. Lisäksi suuri ketjunopeus mahdollistaa luonnollisesti suuremman asiakasmäärän käsittelyn kuin hitaammat kilpailijat.

 

Vaihtoehto A: Miehittämätön autonpesukatu

Automaattinen pesukatu ilman esipesua ja kiillotusvahan etsintää. Pesukadun vähimmäispituus 25 m. Tyypillinen kohderyhmä: autoliikkeiden huoltopesulat.

 

Vaihtoehto B: miehitetty autopesukatu

 

Automaattinen pesukatu ilman kiillotusvahan etsintää, mutta manuaalisella esipesulla. Pesukadun vähimmäispituus 25 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesuyrittäjät, joilla on rajallinen pesukadun pituus.

 

Vaihtoehto C: Miehittämätön autonpesukatu

Automaattinen pesukatu ilman esipesua ja kiillotusvahausta. Pesukadun vähimmäispituus on 35 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesuyrittäjät ja autoliikkeet.

 

Vaihtoehto D: miehitetty autopesukatu

Automaattinen pesukatu, jossa on vahausjärjestelmä ja manuaalinen esipesu. Pesukadun vähimmäispituus on 35 m. Tyypillinen kohderyhmä: pesukadun yrittäjät, jotka myös tarjoavat asiakkailleen Premium-pesulaatua.

 

Vaihtoehto E: Ympäristösertifioitu miehittämätön pesukatu

Automaattinen pesukatu, jossa on automaattinen esipesu ja Shinex-vahausjärjestelmä. Pesukadun vähimmäispituus on 45 m. Tyypillinen kohderyhmä: tyhjillään oleva pesukatu 24/7-käyttöön. Menetelmällä saavutetaan kustannustehokkaimmin maksimaalinen pesukapasiteetti. Järjestelmä edellyttää kierrätysvesilaitteiden käyttöä.

KUORMA-AUTOJEN PESUKONEET

Taurus varusteet - pesukone sisältää:
- Ajokiskot.
- 1 kattoharja.
- Taajuusmuuttajaohjatut käyttömoottorit.
- Kemikaalien annostelu
- Matalapainevesihuuhtelu.
- Pesuohjelmat.
- Ohjausnäyttö.

Varusteet, mukaan lukien:
- Värähtelevä JETSTREAM-korkeapainejärjestelmä.
- Ohjauskiskot.
- Pesuharjan suojukset.
- Erityiset kemikaalilinjat.

TAURUS

Täysautomaattinen kuorma-autojen pesukone on suunniteltu vaativaan käyttöön. Sivuharjat on tuettu laakereilla sekä ylhäällä että alhaalla. Pesukoneen runko on tehty kestämään. Vahvasti hitsattu ja sinkitty teräsrunko takaa pitkän käyttöiän. Elektronisesti ohjatut katto- ja sivuharjat optimoivat pesun loppuun vievän harjauspaineen. Tällä pesukoneella voidaan pestä kaikentyyppisiä kuorma-autoja.

fiFI