Maskiner som välter

Christ i Tyskland är världens näst största tillverkare av tvättmaskiner, ett familjeföretag vars högkvalitativa produkter man alltid kan lita på. Christs maskiner har de lägsta underhållskostnaderna och de lägsta driftskostnaderna - och dessutom världens snabbaste rullning!

När en kund får möjlighet att köpa tvättar till olika priser och med olika kvalitetsnivåer har en sådan prisuppställning en tydlig genomsnittsprishöjande effekt. Det är viktigt att komma ihåg att det måste finnas en verklig skillnad i innehåll mellan tvättarna, så att kunden verkligen känner att de får valuta för det extra pris de betalar. Få kunder kommer till kassan för att berätta sin besvikelse, utan röstar med fötterna och blir kunder hos en konkurrerande tvättstation. Förutom det höga genomsnittspriset är det också viktigt att ta hand om kostnadsstrukturen så att det förbättrade genomsnittspriset inte återspeglas i motsvarande merkostnader.

Aquatus Prime

Nya nu tillgängliga - fråga din kontaktperson om mer information!

Primus

Tvättföretag som är beroende av högkvalitativ och högpresterande teknik bör inte leta längre än till Primus. Primus, som uppfyller även de vildaste krav, är i en klass för sig själv tack vare sin högkvalitativa tekniska grundutrustning.

Genius Vitesse

Genius Vitesse högkvalitativa grundutrustning är ett utmärkt val för en professionell person som uppskattar bra tvättprestanda, pålitlig biltvättmaskin och nöjda kunder - utan att glömma hög prestanda och hög tvättkapacitet. Genius Vitesse är den snabbaste biltvätten på marknaden i sin klass.

Varius

Varius garanterar biltvätt av hög kvalitet. Högkvalitativ teknisk grundutrustning räcker långt och gör kunderna nöjda.

Centus

Centus är särskilt utformad för att tvätta kommersiella fordon och skåpbilar och är ett idealiskt val för bilverkstäder, garage och bensinstationer. På många orter har man inte tagit hänsyn till skåpbilsägarnas behov - eftersom Centus kan tvätta även höga bilar är det ett utmärkt sätt att sticka ut på marknaden.

Varius Takt

Om du har utrymme att bygga praktiskt taget två tvättmaskiner i rad är ditt val Varius Takt. Med Varius Takt kan du nästan fördubbla tvätthastigheten. Dess främsta egenskap är att i den senare delen kan poleringen av bilen utföras med poleringsborstar som är utformade för polering, vilket garanterar det bästa poleringsresultatet på marknaden. Det andra facket i Varius Test är helt torrt, så poleringsborstarna i biltvätten förblir alltid torra. Om du vill ha det "perfekta biltvättsresultatet" ska du använda Varius Takt.

 

TUNNLAR FÖR BILTVÄTTAR

Högkvalitativ konstruktion, hållbara byggmaterial och modern teknik är en hederssak för Euro Car Wash. Vi bygger tvättgator på plats med hjälp av de bästa komponenterna på marknaden. Euro Car Wash är finländsk marknadsledare inom försäljning av tvättgator.

Eftersom tvättgatans effektivitet bestäms av kedjans hastighet, använder ECW:s tvättgata en tvätthastighet med en hastighet på 6 sekunder per meter för kedjan som driver bilen. Euro Car Wash använder smidda järnkedjor som kedjematerial, vilket är den starkaste och mest underhållsfria kedjan på marknaden. Cirka 300 000 tvättar kan tvättas med kedjan.

Hög kedjehastighet har många fördelar: ju snabbare kedjan rör sig, desto mindre energi och vatten förbrukas - och viktigast av allt, mängden tvättkemikalier som används minskar proportionellt. Dessutom möjliggör hög kedjehastighet naturligtvis att ett större antal kunder kan bearbetas än deras långsammare konkurrenter.

 

Alternativ A: obemannad biltvätt på gatan

Automatisk tvättgata utan förtvätt och polering av vaxet sökning. Minimilängd på tvättgatan 25 m. Typisk målgrupp: underhållstvättar för bilhandlare.

 

Alternativ B: Bemannad biltvätt

 

Automatisk tvättgata utan polering av vax, men med manuell förtvätt. Tvättgatans minsta längd 25 m. Typisk målgrupp: Tvättföretagare med begränsad längd på tvättgatan.

 

Alternativ C: obemannad biltvätt

Automatisk tvättbana utan förtvätt och polering. Den minsta längden på tvättgatan är 35 m. Typisk målgrupp: tvättentreprenörer och bilhandlare.

 

Alternativ D: Bemannad biltvätt

Automatisk tvättgata med vaxningssystem och manuell förtvätt. Tvättgatans minimilängd är 35 m. Typisk målgrupp: företagare av tvättgator som också erbjuder sina kunder premiumtvättkvalitet.

 

Alternativ E: Miljöcertifierad obemannad tvättgata

Automatisk tvättgata med automatisk förtvätt och Shinex vaxningssystem. Tvättgatans minimilängd är 45 m. Typisk målgrupp: obemannad tvättgata för drift dygnet runt. Den metod som mest kostnadseffektivt uppnår maximal tvättkapacitet. Systemet förutsätter användning av utrustning för återvunnet vatten.

TVÄTTMASKINER FÖR LASTBILAR.

Taurus-utrustning - tvättmaskinen innehåller:
- Drivskenor.
- 1 takborste.
- Frekvensomvandlarstyrda drivmotorer.
- Användning av kemikalier
- Sköljning med vatten med lågt tryck.
- Tvättprogram.
- Kontrollskärm.

Utrustning inklusive:
- Oscillerande JETSTREAM högtryckssystem.
- Styrskenor.
- Tvätta borstskydd.
- Särskilda kemiska linjer.

TAURUS

Den helautomatiska tvättmaskinen för lastbilar är utformad för krävande användning. Sidoborstarna stöds av lager både upptill och nedtill. Tvättmaskinens stomme är gjord för att hålla länge. Den kraftigt svetsade och galvaniserade stålramen garanterar en lång livslängd. De elektroniskt styrda tak- och sidoborstarna optimerar borsttrycket som fullbordar tvätten. Den här tvättmaskinen kan användas för att tvätta alla typer av lastbilar.

sv_SESV